USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Güllüoğlu, oğlunu evlendirdi

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) meclis üyesi Fatih Güllüoğlu’nun oğlu Mert Güllüoğlu, hayatını Eylül Murathan ile birleştirdi. Teymur Otel’de rüya gibi bir düğünle evlenen genç çiftlerin düğünü Gaziantep’te ki iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Güllüoğlu, oğlunu evlendirdi
29-04-2018 12:28
Google News
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) meclis üyesi Fatih Güllüoğlu ve Mehlika Güllüoğlu’nun oğlu Mert Güllüoğlu ile Erol-Aylin Murathan çiftinin kızı Eylül Murathan, Teymur Otel’de görkemli bir törenle evlendi.

’"

YOĞUN KATILIM

Düğün törenine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı Hilmi Teymur, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Gaziantep Polisgücü Sor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan, Acarsan Holding Yönetim Kurulu üyeleri Mesut Acar ile Halit Acar ve çok sayıda davetli katıldı.

’"

FATMA ŞAHİN KIYDI

Çiçeği burnunda çiftin nikahını kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, genç çifte mutluluklar diledi. Genç çiftlere evlilik cüzdanlarını Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Konukoğlu’ndan vermesini rica eden Şahin’İn bu isteğini kırmayan Konukoğlu, yeni çiftlere evlilikle ilgili şu nasihatlar da bulundu: 

’"

KONUKOĞLU’NDAN GENÇ ÇİTFLERE ALTIN ÖĞÜTLER

“Hayırlı olsun, iki cihanda mutluluklar diliyorum. Oğlum Mert; sakın ola eve iş getirme. İşini evinin kapısından içeri sokma. Eve geldiğinde iş biter. Kızım Eylül; sende eşini kapıda güler yüzle karşıla. Eşini mutlu bir şekilde karşıla ki; bütün iş stresi yok olsun. Ve en önemlisi artık ikinizin de iki annesi iki de babası var. Anne babalarınıza saygı da kusur etmeyin. Siz büyüklerinize hürmet te kusur etmezseniz, çocuklarınız da sizlere aynı saygıyı gösterir. Tekrar ikinizi de mutluluklar diliyorum” dedi. Konukoğlu konuşmasının ardından evlilik cüzdanını Mert Güllüoğlu’nun dedesi Abdulkadir Güllüoğlu’nun vermesini istedi. 

’"

İş ve siyaset dünyasının bir araya geldiği düğün töreninde Eylül ve Mert çifti, yaşamlarının en mutlu günlerinde doyasıya eğlendi.

Musa BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?