USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GSO Genel Sekreterinden Gaziantep Basın Cemiyeti'ne ziyaret

Gaziantep Sanayi Odası Genel Sekreteri Bülent Şişman, Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı ve Mega Medya Genel Yayın Koordinatörü Arif Kurt’u ziyaret etti.

GSO Genel Sekreterinden  Gaziantep Basın Cemiyeti'ne ziyaret
01-03-2021 17:20
01-03-2021 19:40
Google News
Şişman, ziyaret ile ilgili verdiği röportajda şunları dile getirdi:

 “Göreve yaklaşık 3 ay önce başladım. Sivil toplum örgütlerimizdeki paydaşlarımızı ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Bugün Gaziantep Basın Cemiyeti’ne geldik, Arif Başkanımızla sohbet ettik. 



Kendileriyle, ‘Gaziantep’in genel durumu nedir, neler yapılabilir?’ konularında fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretimizin amacı tamamen kurumsal, iyi niyet ziyareti. Gaziantep’imizin sorunları nelerdir, nelere dikkat edilmesi gerekir, karşılıklı işbirliğini nasıl artırabiliriz, Sanayi Odası olarak neler yapmamız gerekir? Kendileri de bizlere görüş ve önerilerde bulundular. Biz de bunları not aldık. Bundan sonraki faaliyetlerimizde Başkanımızın da görüşlerini dikkate alacağız. 

Şu anda Gaziantep’in dinamiğini değiştiren Suriyeli göçmenler sorununu gündeme getirdi Sayın Başkanımız. Bunların envanterlerinin çıkarılması gerektiğini, daha iyi yönlendrilimesi gerektiğini; zengin işadamlarının Avrupa’ya kaçmasının önlenmesi, Gaziantep sanayisine kazandırılması ve bu şekilde Orta Doğu ticaretinin de Türkiye’ye yönelebileceğine ilişkin bazı sıkıntıların olduğundan bahsetti. 

Biz de kendi envanterimizde hangi işadamlarımız var, kendilerine nasıl yardımcı olabiliriz; elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz."
 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?