USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Girişimci Serhat Sapcı: ’Koronavirüs dünyayı dijital sektöre yönlendirdi’

Koronavirüs sonrası değişen dünyada dijital sektör ve yazılımcıların önemli hale geldiğini söyleyen Genç Girişimci Serhat Sapcı,, “Koronavirüs, dünyayı dijital sektöre yönlendirdi. Pandemi sürecinde yazılımcıların önemi arttı” dedi.

Girişimci Serhat Sapcı: ’Koronavirüs dünyayı dijital sektöre yönlendirdi’
20-11-2020 20:11
Google News

Koronavirüs ile birlikte yeni dünyaya geçiş yapıldığını ifade eden Genç Girişimci Serhat Sapcı, “Elbette yaşanan birçok olumsuzluk oldu ama bunların yanında tüm sektörler, ‘Dijitalleşme’ ile tanıştı.” diye konuştu.

Serhat Sapcı, bu yeni dönemde girişimcilerin temassız teslimat, Start-Up projeler, e-ticaret siteleri gibi alanlara yöneldiklerini belirterek “Pandemi öncesinde kredi kartıyla online alışveriş yapmaya çekinen insanlar, yeni girişimleri için öncelikle online alışveriş sürecini tamamladılar” dedi.

“Yazılımcıların değeri ortaya çıktı”
Bu dönemin kendisi gibi yazılımcıların değerini ortaya çıkardığını kaydeden Sapcı, “Pandemi öncesi bazı firmalarla dijital potansiyelin farkına varılması konusunda neredeyse saatlerce süren toplantılar yapıyorduk. Artık bu durum tamamen tersine dönmüş durumda” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?