USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Genç Girişimciler Kurulu: “ Bayramlar toplumun birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirir”

Gaziantep Ticaret Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu (GGK) Başkanı İbrahim Yetkinşekerci, Bayramların toplumun birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirdiğini söyledi.

Genç Girişimciler Kurulu: “ Bayramlar toplumun birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirir”
28-08-2017 14:46
Google News
Bayramların toplumun birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği günler olduğunu belirten TOBB Gaziantep GGK Başkanı İbrahim Yetkinşekerci, Türk milletinin ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutladı. Yetkinşekerci, “Yardımlaşmanın ve paylaşmanın bayramı mübarek Kurban Bayramının tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum” diyen Yetkinşekerci, “Millet olarak aydınlık bir geleceğe, birlik ve beraberlik içerisinde güçlü bir ekonomi ve genç eğitimli iş gücümüzle varabiliriz. Bayramlar ihtiyacımız olan bu birlik ve beraberliğin en güzel vesilesidir” dedi.

Yetkinşekerci bayramların birlik ve beraberliklerini güçlendirdiğini belirterek, "30 Ağustos Zaferi de tarih boyunca söz konusu vatan ve bağımsızlık olunca milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde mücadele ettiğinde başaramayacağı hiçbir şey olmadığının kanıtıdır. 95 yıl Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde vatan için canları pahasına mücadele eden tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve minnet ile anıyorum. Ülkenin gençleri olarak, onların kurduğu bu büyük ülkeyi kalkınma yarışında en üst sıralara taşıyacağımıza söz veriyoruz. Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?