USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GBC Başkanı Kurt'tan Kurtuluş Günü mesajı

Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC) Başkanı Arif Kurt, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak "Gaziantep Savunması, en zor şartlarda mücadele verilen dünyanın en onurlu direnişlerinden biridir" dedi.

GBC Başkanı Kurt'tan Kurtuluş Günü mesajı
24-12-2020 15:57
Google News
Gaziantep Savunması'nın toplumun birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi sonucu başarıya ulaştığına dikkat çeken Başkan Kurt, şöyle devam etti:

"Esir olmaktansa ölmeyi tercih eden 6317 kahraman, bu şehir için canlarından vazgeçerek kurtuluş meşalesini yakmışlardır. Gaziantep, bir devleti yenen bir şehir olarak tarihe geçmiştir. Gazi şehrimizin, Antep Savunması'ndaki örnek direnişi tarihe altın harflerle yazılmıştır. Tüm imkansızlıklara rağmen işgalci güçlere direnen Gaziantepliler göstermiş oldukları bu kahramanlıkla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün; 'Ben Anteplilerin gözlerinden nasıl öpmem ki, onlar yalnız Antep'i değil Türkiye'yi de kurtardılar' iltifatına mazhar olmuşlardır. Milli mücadelenin en şerefli en onurlu bir şekilde yaşandığı Gaziantep Savunması'nda bu memleketin evlatları olarak düşman işgalinden kurtuluşumuzun 99. yılını büyük bir gururla ve onurla kutluyor, vatan savunmasında gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?