USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’te uyuşturucu tacirlerine operasyon

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonda 3 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gaziantep’te uyuşturucu tacirlerine operasyon
03-10-2017 09:26
Google News
Emniyet’ten yapılan yazılı açıklamada, "Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimiz tarafından Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen özverili çalışmalar neticesinde;

İlimiz gazikent mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada şoför koltuğunun altına gizlenmiş vaziyette 920 gram ağırlığında toplam 3 bin adet uyuşturucu extacy hap ele geçirildi.

Konu ilgili olarak gözaltına alınan E.K ve H.K. isimli şüpheli şahıslar hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçundan tahkikata başlandı.

İlimiz genelinde daha sağlıklı ve güvenli bir ortamın oluşması, sokak suçlarının azalması için her türlü uyuşturucu madde kullanımını ve ticaretini engelleme konusundaki mücadelemiz kararlılıkla devam etmekte ve gerekli tüm tedbirler alınmaktadır" denildi.

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?