USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’te silahlı kavga: 1 ölü

Gaziantep’te, 40 yaşındaki Ertuğrul Oğuz, kayınbiraderinin nikahsız birliktelik yaşadığı kadının kardeşleri tarafından tabancayla öldürüldü.

Gaziantep’te silahlı kavga: 1 ölü
09-06-2017 13:26
Google News
Olay, dün gece Serinevler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Ertuğrul Oğuz’u arayan kayınbiraderleri, kardeşleri Ali Ş.’nin gün boyunca eve gelmediğini ve telefonlara cevap vermediğini söyleyerek birlikte aramayı önerdi. Bunun üzerine Oğuz da kayınbiraderleri ile beraber dışarı çıkarak, Ali Ş.’yi bulmak için aramaya başladı. Oğuz ve ismi öğrenilemeyen iki kayınbiraderi, Ali Ş.’nin nikahsız olarak yaşadığı Simge Ç.’nin evine gitti. Burada kapıyı açan Simge Ç.’nin erkek kardeşleri ile Oğuz ve yanındakiler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle Simge Ç.’nin kardeşleri Oğuz ve kayınbiraderlerine tabanca ile ateş etti. Kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşun Ertuğrul Oğuz’un göğsüne isabet etti. Silah seslerini duyanların ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla özel bir hastaneye götürülen Oğuz, acil serviste doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Oğuz’un cesedi otopsisi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olay yerinde inceleme yapan ve görgü tanıklarının ifadesini alıp Simge Ç. ve ismi öğrenilemeyen2 kardeşini gözaltına alan polis, soruşturmasını sürdürüyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?