USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’te PKK Terör Örgütü Yandaşı 5 Kişi Yakalandı

Gaziantep Valiliği, terör örgütü PKK yandaşı 5 kişinin yakalandığını, yakalananlardan 4’ünün tutuklandığını açıkladı.

Gaziantep’te PKK Terör Örgütü Yandaşı 5 Kişi Yakalandı
13-10-2015 17:22
Google News
Gaziantep Valiliği, 10 Ekim günü Ankara’da meydana gelen bombalı saldırı olayını bahane eden PKK/KCK terör örgütü yandaşlarının Vatan, Akdere, Güzelvadi ve Beybahçe mahalleleri cadde ve ara sokaklarında izinsiz eylem yapan terör örgütü yandaşlarına yönelik yapılan operasyonlarda 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Açıklama şöyle: ’'10 Ekim Günü Ankara’da Meydana gelen Bombalı Saldırı Olayını Bahane Eden PKK/KCK Terör Örgütü Yandaşları, Şahinbey İlçemizin Vatan, Akdere, Güzelvadi ve Beybahçe Mahalleleri cadde ve ara sokaklarında izinsiz eylem yaptılar.

Yüzleri puşi, maske ve benzeri materyaller ile kapalı PKK/KCK terör örgütüne müzahir, sayıları (15) ile (80) arasında değişen hareketli gruplar tarafından çöp konteynırları ve yanlarında getirdikleri malzemeleri yola çekerek barikat kurup, terör örgütü ve elebaşısı lehine sloganlar atarak, izinsiz gösterilerde bulunulmuştur.

Gruplara yönelik müdahale eden güvenlik güçlerine EYP’li, Molotof kokteylli, havai fişekli ve taşlı saldırı eyleminde bulunulması üzerine eylemci şahıslara gerekli müdahaleler yapılarak dağılmaları sağlanmış, cadde ve sokak trafiği normale dönmüştür.

Yapılan müdahaleler sırasında; (1)’i yaşı büyük ve (4) suça sürüklenen çocuk olmak üzere toplam (5) şüpheli yakalanmıştır.  Şüpheliler 12 Ekim 2015 günü çıkarıldıkları adli merciler tarafından (4) şüpheli tutuklanmış, suça sürüklenen (1) çocuk tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.

Meydana gelen olaylar sırasında; (1) adet çelik vida ve metal parçaları ile güçlendirilmiş EYP, (1) adet patlamamış Molotof Bombası ve eylemcilerin yüzlerini gizlemek için kullandıkları çok sayıda puşi, bere vb. bez parçaları ele geçirilmiştir.’'
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?