USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’te motosikletli polis timleri suçlulara göz açtırmıyor

Gaziantep şüphe üzerine durdurulmaya çalışılan araçla yaşanan kovalamacada araç bir çocuğa çarparak durdu. Polisten kaçmaya çalışan bir kişi gözaltına alındı.

Gaziantep’te motosikletli polis timleri suçlulara göz açtırmıyor
12-10-2018 10:16
Google News
Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliği ekipleri, Gaziantep Karayılan Mahallesi Karayılan Caddesi üzerinde durumundan şüphelendikleri 27 ... ... plakalı aracı durdurmaya çalıştı.

Araç yapılan "Dur" ikazına uymayarak kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sırasında araç yabancı uyruklu bir çocuğa çarparak durdu. 

Araçtan inen 2 şüpheli şahıs yaya olarak kaçarken, şüphelilerden İ.B. isimli şahıs kaçış esnasında elinde bulunan şeffaf poşet içerisindeki maddeyi dökerek ve ön bel kısmından çıkardığı 1 adet tabancayı da atarak kaçmaya devam etti.

Şahıs kovalamaca neticesinde ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.

Olay yerinde yapılan incelemelerde kovalamaca esnasında dökülen maddenin uyuşturucu maddesi olduğu tespit edildi. Yerden toplanılan 3.63 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi,  yine kovalamaca esnasında şüpheli tarafından yere atılan bir adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet dolu fişek ile şüpheli şahsın yakalanmasına müteakip yapılan üst aramasında üzerinden çıkan 3 adet cep telefonu, 4 bin 910 TL para  adli makamlara teslim edilmek üzere muhafaza alına alındı.

Şüpheli şahıs hakkında yapılan yasal işlemler sonrası adli makamlara sevk edilecek.

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?