USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’te koronadan korkutan yüksek ölüm artışı

Gaziantep’te son günlerde vaka sayısındaki artışı binin üzerine çıkması ve vefat sayısında da artış rakamları korkutmaya başladı.

Gaziantep’te koronadan korkutan yüksek ölüm artışı
06-11-2020 22:55
Google News
’"

’"

Koronadan 22 kişi vefat etti




Gaziantep’te 6 Kasım 2020 Cuma  günü , toplam 40 kişi toprağa verilirken bunlardan 22’sinin koronavirüs kaynaklı hayatını kaybeden kişilerden olduğu öğrenildi. 




Kayıtlara bulaşıcı hastalık diye geçti




Defnedilen 40 kişiden 22’sinin ölüm nedeni bulaşıcı hastalık olarak kayıtlara geçti. Gaziantep’te artan vaka ve vefat sayıları nedeniyle yeni ve daha sıkı tedbirlerin alınması bekleniyor. 

’"

VALİ GÜL: “VAKA SAYIMIZ KATLANARAK ARTIYOR”




Gaziantep’te artan vakalar nedeniyle vatandaşlara bıkmadan uyarılarda bulunan Vali Davut Gül, kentte vakaların katlanarak arttığını ifade etti.




Vali Davut Gül, şehirde yeni tip Koronavirüs (Covid-19) vakalarının katlanarak arttığını, zorunlu durumlar hariç ‘bir dakika’ bile evinizin dışında geçirmeyin” diye uyarmıştı.




Vali Gül, paylaşımında, “Kalabalık ortamlar, ev gezmeleri, maskesiz, mesafesiz ticari ilişkilerle, temizlik kurallarına uymamak bu durumu daha da arttırıyor. Zorunlu durumlar hariç ‘Bir dakika’ bile evinizin dışında geçirmeyin. Akraba ve arkadaşlarınızın evine gitmeyin” ifadesini kullandı.




TÜRKİYE GENELİNDE SON DURUM




Bakan Koca: Bugün tespit edilen 2.436 hastamız var. Ağır hasta sayımız artıyor. Sağlık hizmetinde bir güçlük yaşamamak için sağlık çalışanlarımıza dinlenecek zaman tanımalıyız. Bu ancak tedbirlere birlikte uymakla mümkün. Maske takın. Mesafenizi koruyun.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?