USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’te huzur operasyonu! 4 gözaltı

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği huzur operasyonunda 1’i cezaevi firarisi, 1’i yabancı uyruklu 4 kişi gözaltına alındı. Ayırca; 4 içkili restoran ile 1 dernek hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep’te huzur operasyonu! 4 gözaltı
01-12-2016 18:02
Google News
Gaziantep Valiliği, huzur operasyonuna ilişkin şu açıklamayı yayınladı:

“Suç ve suçluyla mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen huzur uygulamaları devam ediyor. İlimizde eğitim faaliyeti yürüten 8 Okul ve bu okulların çevresinde bulunan umuma açık işyerlerinde "Huzur Uygulaması " yapılmıştır. Yapılan uygulamada, 39 umuma açık işyeri denetlenerek 85’i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 498 şahısın GBT kontrolü yapılmıştır. Suç Uydurma suçundan aranan (1) şahıs ile okul çevresinde faaliyet gösteren bir internet kafede bulunan ve üzerinde uyuşturucu madde ele geçirilen (1) şahıs yakalanarak, gerekli yasal işlemler yapılmak üzere gözaltına alınmıştır.

Suç ve suçluyla mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğümüz koordinesinde maliye, sosyal güvenlik, zabıta ve sağlık teşkilatı personelinin iştirakleriyle gerçekleştirilen umuma açık işyerlerinde huzur uygulamaları devam ediyor. Bu kapsamda; Ruhsatsız faaliyet gösteren, sigortasız işçi çalıştıran, kayıt yapmadan müşteri kabul eden, kapalı alanda sigara içildiği tespit edilen, 6 otel, 4 içkili restoran ve amaç dışı faaliyet gösteren 1 dernek denetlenmiştir. Yapılan denetim ve uygulama sonucunda; Sahte kimlikle konaklama yaptığı anlaşılan ve cezaevi firarisi (1) Türk Vatandaşı  ile ülkemize illegal yollarla giriş yaptığı tespit edilen (1) Irak uyruklu şahıs gözaltına alınarak gerekli yasal işlemler yapılmıştır. Ayrıca; canlı müzik yayın izni bulunmadığı halde canlı müzik yayını yapan, ruhsatsız olarak faaliyet gösteren ve kapalı alanda sigara içildiği tespit edilen (4) içkili restoran ile (1) dernek hakkında yasal işlem başlatılmıştır.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?