USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’te dehşeti yaşatmıştı! Şok detay aylar sonra ortaya çıktı…

Gaziantep’te kendini patlatan IŞİD’li canlı bomba Yunus Durmaz’ın, El Kaide üyeliği şüphesiyle sorgulanıp salıverildiği ortaya çıktı.

Gaziantep’te dehşeti yaşatmıştı! Şok detay aylar sonra ortaya çıktı…
04-08-2016 10:51
Google News
BirGün’den Hüseyin Şimşek’in haberine göre; IŞİD’in Suruç’ta ve Ankara Garı’nda gerçekleştirdiği intihar saldırılarını organize eden ve Mayıs ayında Gaziantep’te polisin yaptığı operasyon sırasında kendisini patlatarak yaşamına son veren Yunus Durmaz’ın 2009 yılında El Kaide şüphelisi olarak, Pakistan’a kaçak yollarla gittiği sırada sınır dışı edildiği, Atatürk Havalimanı’nda polis tarafından ifadesinin alındığı ve serbest kaldığı ortaya çıktı.

Suruç’taki intihar saldırısını ve 10 Ekim Ankara Katliamı’nı organize eden, intihar saldırganlarını kendi kullandığı araçla Ankara’ya getiren, Ebu Ali kod adlı Yunus Durmaz’ın 2009 yılında kaçak yollarla Pakistan’a gittiği, yakalandığı ve sınır dışı edildiğine ilişkin belgeler ortaya çıktı. Ankara katliamı dava dosyasına giren belgelere göre, Durmaz’ın sınır dışı işleminin ardından o dönemin en tehlikeli cihatçı oluşumlarından "El Kaide" şüphelisi olarak ifadesinin alındığı ve serbest kaldığı öğrenildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?