USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’te apartman dairesinde korkutan yangın!

Gaziantep’te bir apartman dairesinde yangın çıktı. Suriyelilerin ikamet ettiği dairede çıkan yangında 1 kişi karbonmonoksit zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye sevk edildi.

Gaziantep’te apartman dairesinde korkutan yangın!
04-06-2017 13:44
Google News
Olay, Şahinbey ilçesi Öğretmenevleri Mahallesi Mehmet Tahtacı Sokak’ta bir apartmanın en üst katında yaşayan Suriyeli bir ailenin evinde yaşandı. Apartman dairesinde çıkan yangında alevler ve duman tüm binayı sardı. Yangını fark eden apartman sakinleri itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, vatandaşların da yardımıyla yangının çıktığı evde bulunan 4 Suriyeli çocuk, anne ve babası ile başka dairelerde mahsur kalan 7 kişiyi kurtardı.

Dumandan zehirlenen 1 kişi, hastaneye kaldırıldı. Ekipler, yangını da kısa sürede kontrol altına almayı başardı.

’"

Soğutma çalışmalarını yürüten itfaiye ekipleri, alevlerin nedenini araştırıyor.

VALİLİK: PATLAMA OLMADI


Gaziantep Valiliği’nin olaya ilişkin yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Şahinbey İlçemiz Kavaklık Mahallesi Mehmet Tahtacı Sokakta bugün saat 15.00 sıralarında bir meskende çıkan yangın sonucu bir (1) kişi karbonmonoksit zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye sevk edilmiştir. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangında herhangi bir patlama olayı meydana gelmemiştir."

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?