USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Gazianteplilere özel akaryakıt ve kredi kartları geliyor

Türkiye Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu’nun girişimi ile Gaziantepliler için Gaziantep temalı akaryakıt ve kredi kartları kullanıma sunulacak.

Gazianteplilere özel akaryakıt ve kredi kartları geliyor
14-06-2016 11:51
Google News
Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu Başkanı Hasan Özaygut, Türkiye’nin dört bir tarafında yaşayan Gaziantepliler için özel akaryakıt, kredi kartı ve GSM hatları kullanıma sunulacağını ifade etti. Gaziantep temalı olacak kartların, Gaziantepliler için bir çok ayrıcalık ve avantajı da beraber getireceğini söyledi. 


KREDİ VE AKARYAKIT KARTLARI



Federasyon Başkanı Hasan Özaygut, Gaziantep temalı kredi kartlarının federasyonun finans kurumları ile yaptığı görüşmelerde gündeme geldiğini söyledi. Gaziantepliler için özel üretilecek kartlardan, herhangi bir kart ücreti alınmadan faydalanabileceğini belirten Başkan Özaygut, bankalarla anlaşma aşamasının sürdüğünü ifade etti. Özaygut, anlaşma sağlanan bankalar ile kredi kartlarının sağladığı avantajların daha sonra kamuoyuna açıklanacağını kaydetti. Akaryakıt kartlarının da anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında geçerli olacağını belirten Hasan Özaygut, kart sahiplerinin yakıtı indirimli ve kampanyalı alacağını söyledi. Özaygut, akaryakıt kartlarının da Türkiye genelindeki anlaşmalı tüm istasyonlarda geçerli olacağını ifade etti.

’"


CEPTE GAZİANTEP 27 TARİFESİ



Özaygut, GSM operatörleri ile yaptıkları görüşmeler sonucunda Gazianteplilerin artık kendi tarifelerini kullanabileceğini ifade etti. Özaygut, Gaziantep 27 tarifesi ile bireysel kullanıcılar için görüşmelerde büyük indirimlerin öngörüldüğünü de sözlerine ekledi. Özaygut, benzer avantajların büyüyen federasyonla birlikte daha da gelişeceğini vurgulayarak, "Federasyonumuz büyüme yolunda. Emin adımlarla yürüyüşümüze devam edeceğiz. Ankara merkezli federasyonumuz büyüdükçe benzer çalışmalara hız vereceğiz. Bu tür imkanları başta sağlık olmak üzere, ulaşım ve diğer sektörlerde sağlayacağız" dedi. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?