USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantepli şehit asker son yolculuğuna uğurlandı

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ndeki üs bölgesine PKK’lı teröristler tarafından yapılan havan saldırısında yaralanan ve daha sonra kaldırıldığı hastanede şehit düşen piyade sözleşmeli er İbrahim Halil Çetinkaya son yolculuğuna uğurlandı.

Gaziantepli şehit asker son yolculuğuna uğurlandı
13-09-2017 18:15
Google News
Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ndeki üs bölgesine PKK’lı teröristler tarafından yapılan havan saldırısında yaralanan  ve daha sonra kaldırıldığı hastanede şehit düşen piyade sözleşmeli er İbrahim Halil Çetinkaya son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Piyade Erbaş İbrahim Halil Çetinkaya’nın Gaziantep’teki baba evine ateş düştü.  Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Uğurca Karakolunda 10 Eylül pazar günü PKK’lı teröristlerin havan saldırısında yaralanan Piyade Erbaş İbrahim Halil Çetinkaya ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde şehit olmuştu. 2

6 yaşındaki Piyade Erbaş İbrahim Halil Çetinkaya’nın şehit haberi Gaziantep’teki baba evine ulaştı. Şehidin belediye işçisi babası Mehmet ve annesi Meliha gözyaşlarına boğuldu. Şehadet haberinin ardından şehidin Şehitkamil ilçesi Selimiye Mahallesi’ndeki evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehit İbrahim Halil Çetinkaya’nın 2’si kız toplam 7 kardeşi olduğu öğrenildi. Kardeşlerden Bekir Çetinkaya Denizli’de vatani görevini yaparken, diğer kardeşi Mehmet Ali Çetinkaya’nın Van Erciş’te uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?