USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantepli şehidin baba ocağı yasa boğuldu

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bir otomobil tamircisine gelen askerlere, teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda 2 asker şehit düştü, 1’i ağır olmak üzere 2 asker yaralandı. Şehit olan askerlerden birinin de Gaziantep nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Halil Karakuşoğlu olduğu öğrenildi. Şehit Uzman Çavuş Halil Karakuşoğlu’nun Nizip’teki baba ocağı yasa boğulu.

Gaziantepli şehidin baba ocağı yasa boğuldu
05-12-2015 22:46
Google News
Olay, Nusaybin Caddesi üzerinde bulunan İpekyolu Cami bitişiğindeki bir otomobil tamircisinde meydana geldi. Akşam saatlerinde araç lastiklerini değişimi için buraya gelen astsubaylar Arif Bayraktutar ve Mehmet Burak Demirci ile uzman çavuşlar Halil Karakuşoğlu ve Mehmet Yurdakul’a, Cudi Mahallesi’nden gelen yüzleri maskeli teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda, 4 asker de yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Cizre İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Yaralılardan Gaziantep nüfusuna kayıtlı Halil Karakuşoğlu ile Mehmet Burak Demirci burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı askerlerden birinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?