USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantepli öğretmen gururlandırdı

"Gaziantepli Sınıf Öğretmeni Hasan Tank, Teve2 ekranlarında yayınlanan Kelime Oyunu’ndaki başarısı ile Gazianteplileri ve sevenlerini gururlandırdı."

Gaziantepli öğretmen gururlandırdı
06-02-2021 22:13
Google News

 4 dakikada cevaplaması gereken soruları 1 dakika 30 saniyede hiç harf kullanmadan cevaplayan Sınıf Öğretmeni Tank, 9 bin 800 puan alarak günün şampiyonu oldu. Tank’ın sorulara hızlı bir şekilde cevap vermesi karşısında Kelime Oyunu’nu hazırlayıp sunan Ali İhsan Varol bile şaşırırken Tank’ı bu başarısı karşısında tebrik etti. Öğretmen Tank bu başarısı ile Kelime Oyunu’nun rekortmenleri arasına girerken bugün Kelime Oyunu’nun hafta finalinde yeniden yarışacak.
ENDER GÖRÜLEN BİR BAŞARI
Gaziantepli Sınıf Öğretmeni Hasan Tank, Ali İhsan Varol’un hazırlayıp sunduğu ve Teve2 ekranlarında yayınlanan Kelime Oyunu adlı yarışmaya katıldı. Yarışmada eşine az rastlanır bir başarı elde ederek günün şampiyonu olan Hasan Tank, 14 soruya toplam 1 dakika 30 saniyede cevap verdi. Hiçbir ipucu harfi kullanmadan tüm soruları doğru cevaplayan Tank, 9 bin 800 puan alarak Gazianteplileri ve tüm sevenlerini gururlandırdı. Tamamen bilgi yarışması olan Kelime Oyunu tüm Türkiye’nin ilgiyle izlediği bir program olarak yıllardan beri yüksek reytinglerle izlenen bir yarışma programı olarak biliniyor.
BİLGİLİ ÖĞRETMENLERE İHTİYACIMIZ VAR
Çocukluk yıllarından bu yana kendini geliştirmek için yüzlerce kitap okuduğu öğrenilen Öğretmen Hasan Tank’ın bu bilgisini kitap okumaya, sık sık bulmaca çözmeye ve kişisel gelişime yardımcı olacak belgeseller ve tartışma programları izlemeye borçlu olduğu öğrenildi. Öğretmen Tank, Kelime Oyunu’nda hafta içi günün şampiyonu olan isimlerle bugün hafta finalinde yarışacak.
HASAN TANK KİMDİR?
1985 yılında Kahramanmaraş’ın Nurhak İlçesi’nde dünyaya gelen Hasan Tank, 1990 yılında ailesiyle birlikte Gaziantep’e yerleşti. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Gaziantep’te tamamlayan Hasan Tank, 2008 yılında Denizli Pamukkale Eğitim Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra aynı sene Gaziantep’teki Celal doğan İlköğretim Okulu’nda göreve başladı. Daha sonra Emine Ulusoy İlkokulu’nda görev yapan Tank yaklaşık 2 yıldan bu yana Ankara’da öğretmenlik görevini sürdürmektedir.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?