USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantepli babanın ilaç isyanı; “Çocuğum gözlerimin önünde ölüyor.”

Gaziantep’te Halı dokuma işinde çalışan Ali Demir, 6 yaşındaki epilepsi hastası oğlu Yusuf Deniz Demir’in Zarontin isimli ilacını 7 aydın bulamadığını söyleyerek, “Çocuğum gözlerimin önünde ölüyor”diyerek feryad etti.

Gaziantepli babanın ilaç isyanı; “Çocuğum gözlerimin önünde ölüyor.”
27-01-2022 23:18
28-01-2022 00:13
GAZİANTEP
Google News
6 aylıkken epilepsi hastası olduğunu öğrendik.
Mega Haber merkezine ulaşan, Biri 8, bir diğeri 6 ve 2 yaşlarında olmak üzere üç çocuğu olduğunu belirten Ali Demir, 6 yaşındaki oğlu Yusuf Deniz Demir’in 6 aylıkken epilepsi hastası olduğunu öğrendiklerini söyledi.
İlacını Türkiye’de bulamıyoruz.
Yusuf Deniz Demir’in ilaç raporu olduğu halde Türkiye’de bulunamadığını ifade eden Ali Demir, “ Ben Ali Demir. Gaziantep Şahinbey’de oturuyorum. Benim çocuğum epilepsi hastası. Ben çocuğumun Zarontin isimli ilacını 7 aydır bulamıyorum. Türkiye'de ilacı yok diyorlar, napayım ben?”diye konuştu.
Yardıma ihtiyacımız yok. İlacımız bulunsun yeter.
Evinin kira olduğunu, Halı dokuma işinde çalıştığını kaydeden Ali Demir, kimseden herhangi bir maddi talebi olmadığını ifade ederek sadece çocuğunun ilacını istediğini ifade etti.
Ali Demir, yaşadığı sıkıntıyı ve çaresizliği  dile getirerek, “Şimdi çocuğum gözlerimin önünde ölüyor. Ben kimsenin parasını, kömürünü, erzagını istemiyorum. Ben çocuğumun ilacını istiyorum” diyerek yetkililerden ilacın bulunması için  yardım istedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?