USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’in ilçelerinde 30 Ağustos coşkusu

Gaziantep’in Nurdağı, Araban, Yavuzeli ve İslahiye ilçeleri başta olmak üzere 30 Ağustos coşkusu tüm yurtta doyasıya yaşandı.

Gaziantep’in ilçelerinde 30 Ağustos coşkusu
30-08-2018 14:14
Google News
NURDAĞI

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı 

 

Nurdağı Hükumet Konağında çelenklerin sunulması ile başlayan kutlama etkinlikleri, şehitler için yapılan saygı duruşu ve istiklal Marşının okunması ile devam etti. Nurdağı Jandarma Bölük komutanlığında görevli Astsubay Çavuş’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptığı kutlama programı Nurdağı Kaymakamı Lokman Düzgün tebriklerini makamında kabul etmesi ile devam etti 

’"

ARABAN

30 Ağustos Zafer Bayramının 96’ıncı yıldönümü, Araban ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı. 

 

Türk Bayraklarıyla donatılan Araban ilçesi Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen kutlama programı Araban Kaymakamı Emin Bağlı ve Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir’in Atatürk anıtına çelenk bırakması il ebaşladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Konuşmanın ardından Araban İlçe Kaymakamı Emin Bağlı’nın makamında tebrikleri kabulünden sonra program son buldu. 

İSLAHİYE

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı. 

 

İslahiye ‘de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı Demokrasi meydanında gerçekleştirildi. Programda İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım, 106. Topçu Alay ve Garnizon Komutanı Topçu Albay Ömer Şahin Selvi, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından kutlama programı Kaymakamlık binasında devam etti. 

’"

YAVUZELİ

Yavuzeli İlçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü yapılan törenle kutlandı. 

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümü kutlama programı Yavuzeli İmam Hatip ortaokulunda bulunan Atatürk büstüne çelenk konulması ile başladı. Kutlama programı Atatürk büstüne çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Program sunuculuğunu Yavuzeli İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Mustafa Ağca yaparken günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Astsubay Üstçavuş İbrahim Halil Ataoğlu’ndan geldi. 



SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?