USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı? Gaziantep yerel gazete manşetleri...

Gaziantep yerel gazete manşetleri
04-09-2018 09:37
Google News
PUSULA

 

NEREDEN NEREYE?


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçede 10 olan sosyal tesis sayısını 9 yılda 120’ye çıkardıklarını söyledi. Tahmazoğlu, “ Göreve başladığımızda yaklaşık 10 tane sosyal tesis vardı. Şu anda bitmiş sosyal tesis sayımız 120’nin üzerinde. Şuanda inşaatı devam eden 50’nin üzerinde de sosyal tesis inşaatımız var bu yılın sonunda 70 civarında sosyal tesisimizi tamamlamış olacağız” dedi.

 

GÜNCEL

 

BİREYSEL SİLAHLANMA TEHLİKELİ BOYUTTA

 


CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, bireysel silahlanmanın son yıllarda kontrolsüz bir şekilde artmasıyla birlikte yurttaşlar için bir tehdit haline geldiğini belirterek, nedenlerinin araştırılması, kontrolsüz bireysel silahlanma ile yaşanan can kayıplarının, yaralanmaların, sakatlanmaların oranlarının belirlenerek, gerekli önlemlerin alınması amacıyla 21 vekil imzasıyla Meclis Araştırma Komisyonu kurulması için teklif sundu. 

 

HABER

 


KARAR ÇIKACAK MI?

 


Gaziantep’te FETÖ’nün para kasası olduğu iddia edilen Naksan Holding’in eski yöneticileri Cahit ve Taner Nakıboğlu’nun aralarında bulunduğu 27 sanık bugün 5. kez hakim karşısına çıkıyor. İddianameyi hazırlayan savcı ve mahkeme başkanının değiştiği davada karar çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.

 




 




SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?