USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı? Gaziantep yerel gazete manşetleri...

Gaziantep yerel gazete manşetleri
11-08-2018 09:18
Google News
PUSULA

İLK GÜNKÜ AŞKLA

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, milletvekillerine yaptığı hizmetleri yerinde anlattı. İlçeye yapılan yatırımları aktaran Tahmazoğlu, gelecek projelerinden bahsetti. Tahmazoğlu, “‪9 yıldır ilk günkü aşkla hizmet ettiğimiz Şahinbey’i ve çözüm önerilerini konuşuyoruz. Ortak paydamız, sevdasına tutulduğumuz Şahinbey’imiz ve Gazi şehrimiz" değerlendirmesinde bulundu.

TELGRAF

ARTIK UÇUYORUZ

Gaziantep Havalimanı’nı kullanan yolcu sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13 oranında arttı. Geçen yıl 7 aylık süreçte 1 milyon 430 bin 594 kişinin kullandığı havalimanından bu yıl aynı dönemde 1 milyon 609 bin 879 kişi uçtu. Bu yıl 7 aylık dönemde iç hatları 1 milyon 457 bin 446, dış hatları ise 152 bin 433 kişi kullandı. Oranların bu şekilde devam etmesi halinde Gaziantep Havalimanını kullanan yolcu sayısının yıl sonuna kadar 2.5 milyona ulaşması bekleniyor. Geçen yıl yolcu sayısı yüzde 25 oranında artmıştı. Bu yıl ise yüzde 13’lük bir artış gerçekleşti. Gaziantep Havalimanından uçakla yolculuk edenlerin sayısındaki artış turizm sektöründeki canlılığa ve fuarlara bağlandı.

EKSPRES

ENDİŞELİ BEKLEYİŞ

Önceki gece döviz fiyatlarında meydana gelen ani yükselişler, piyasalarda tedirginliğe neden oldu. Cuma günü gün boyunca dövize odaklanan piyasalar, dövizin gerilememesi sonrası, endişeli bir bekleyişe geçti. Geçtiğimiz hafta sonu 5 lira düzeyine yükselen dolar fiyatları 5 gün içerisinde 6 liranın üzerine çıkarken, euro ise 7 liraya yükseldi. Türk Lirası, Döviz karşısında günden güne değer kaybederken, Gaziantep’te bulunan esnaf, akademik meslek kuruluşu temsilcileri ve oda başkanları; yaşanan artışlar karşısında hükümetin atacağı adımları bekliyor.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?