USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı? İşte gazete manşetleri...

Gaziantep yerel gazete manşetleri
01-08-2018 09:36
Google News
PUSULA

HEM BAKLAVADAN HEM KUTUDAN…

Antep fıstığı fiyatı düşmesine rağmen, baklava fiyatına yüzde 15 zam yapıp tepki çeken baklavacıların, ambalaj kurnazlıkları da ayrı bir şikayet konusu. Süslü püslü ağır gramajlı kutu kullanan baklavacılar, bunun darasını almayıp, baklava ile aynı fiyattan satarak haksız kazanç elde ediyorlar.

TELGRAF

KLİMA OYUNU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin artan klima denetimlerine bazı karşı toplu taşıma araç sahipleri ve şoförleri klima aldatmacası yapıyor. ‘Denetim var. Klimaları açın’ telefonu alan şoförler, denetim bölgesini geçene kadar klimaları açıyor. Olan da sıcaktan kavrulan vatandaşa oluyor.

HAKİMİYET

"ÇOCUKLARDA İSHALE DİKKAT EDİN"

Gaziantep Özel Sevgi Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Doktor Mehmet Fatih Mert, mevsim itibariyle çocuklarda yoğun görülen ishal vakalarının dikkate alınması gerektiğini söyledi. İshalin bakteriyel ve viral olmak üzere iki çeşidi olduğunu belirten Doktor Mert, özellikle bakteriyel kaynaklı ishaller konusunda aileleri uyardı.

OLAY

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA DENETİM ARTSIN

Hava sıcaklığının her gün yükseldiği Gaziantep’te sık sık zabıta ekipleri tarafından kentte bulunan halk otobüslerinde, dolmuş ve belediye otobüslerinde klima denetimi yapılırken, kliması olmayan ve çalıştırmayan toplu taşıma araçlarına cezai işlem uygulanması isteniyor.

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?