USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
27-07-2018 09:31
Google News
PUSULA

ÇATAL GİTTİ

Yargıtay üyeliği için girişimlerde bulunan Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, bu amacına ulaşamadı, yeni kurulan Sakarya Bölge Adliye Mahkemesi’ne atandı. Gaziantep’e Çatal’ın yerine Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz geldi…

EKSPRES


GENÇLER İŞSİZ

2018 yılı 3.İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Gaziantep Vali Yardımcısı Adil Nas Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan İş-Kur İl Müdürü Siraç Ekin, “İŞKUR’a kayıtlı işsiz sayıları dikkate alındığında en fazla 20-24 yaş aralığında işsizlerin olduğu tespit edilmiştir. İşsiz grupları arasında en yüksek oranın İlköğretim ve altı eğitim düzeyinde olduğu ve bunun da yüzde 58.4 oranına tekabül ettiğini gördük” diye konuştu.

OLAY


ADİLE ANNE’YE SEVGİ SELİ

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi başkan vekili ve Melike Tekstil yönetim kurulu başkanı Cengiz Şimşek’in annesi Adile Şimşek’in vefatı büyük üzüntü yarattı. Merhume Adile Şimşek kalabalık bir topluluk tarafından Oğuzeli İkizkuyu köyünde toprağa verildi.

TELGRAF


GAZİRAY HAVALİMANINA GİTMELİ

2004 yılında merkezi ilçe olan ve yılda 3 milyon kişinin kullandığı havalimanını bünyesinde bulunduran Oğuzeli halkı Gaziray’ı istiyor. Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, havalimanının genişletilip yıllık 10 milyon yolcunun öngörüldüğüne dikkat çekerek, “Havalimanına Gaziray mutlaka gelmeli” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?