USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
25-07-2018 09:22
Google News
PUSULA

GETHAM FARKI

Gaziantep Ticaret Odası’nın Gaziantep Endüstriyel Tasarım ve Hibrit Modelleme Merkezi projesi, Türkiye’de bölgesel kalkınma projeleri kapsamında yapılan en başarılı projeler arasında geliyor. GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, “GETHAM’da birisi kapıdan fikriyle içeri girip aynı kapıdan ürünüyle, markasıyla ve güçlü bir network ile çıkabilme şansına sahip” dedi.

TELGRAF

GAZİANTEP’E YAKIŞACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep Uluslararası Gastronomi Festivali, 20-22 Eylül tarihlerinde düzenlenecek. Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan festivalde, Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şefler, Gaziantep’e özgü lezzetleri tatma fırsatı bulacak.

HAKİMİYET

"YAPILANDIRMADAN FAYDALANIN"

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ömer Küsbeoğlu, Maliye Bakanlığı ile belediyeler gibi diğer kamu idarelerine olan borçların yeniden yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeden yararlanmak isteyenler, 31 Temmuz’a kadar başvuruda bulunabileceklerini söyledi. Küsbeoğlu, esnafın bu önemli imkandan faydalanmasını isterken can suyu kredisinin yeniden gündeme alınması yönünde ise Ankara nezdinde girişimlerin sürdürüldüğünü anlattı.

EKSPRES

BU SEFER BİTECEK Mİ?

Yılan hikayesine dönüşen Gaziantep Olimpik Havuz İnşaatı’nda çalışmalar sürüyor. 4 Nisan’da başlayan inşaat çalışmaları devam ederken, geçmiş yıllarda oransız yapıldığı iddia edilen çatının söküldüğü gözlemlendi. 7 yıldan bu yana tamamlanması için çalışmalar yapılan Olimpik Havuz’un 2019 Şubat ayında tamamlanması bekleniyor. Öte yandan 2011 yılında başlatılan inşaat çalışmalarının 7 yılda tamamlanamaması ve 7 yıl önce atılan temeller üzerine Olimpik Havuz’un yükseliyor olması, inşaatın ne kadar sağlıklı olduğu sorusunu gündeme getirdi.

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?