USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gaziantep’te yayımlanan yerel gazeteler bugün hangi haberleri öne çıkardı, hangilerini manşetine taşıdı? Detaylar haberimizde.

Gaziantep yerel gazete manşetleri
04-07-2018 09:26
Google News
h2>
PUSULA


50 YILLIK HAFIZA

Gaziantep’in son 50 yılının kurumsal hafızası. Siyasette de, bürokraside de, sporda da üst düzey görevlerde bulundu. Kamil Gereçci, dünün Gaziantep’i ile bugünün Gaziantep’ini değerlendirdi, sorunların çözümü için önerilerde bulundu. Gereççi, “Gaziantep dün¬den bugüne büyük değişim yaşadı. Bu değişim, siyasette, sporda, ekonomide olumlu ve olumsuz gelişmelere sahne oldu” dedi.


EKSPRES



“CEZALAR ÇÖZÜM DEĞİL!”

8 yaşındaki Eylül ve Leyla’nın ölüm haberi, çocuklara yönelik cinsel istismar, idam ve kimyasal hadım konularını bir kez daha gündeme taşıdı. Çocuklara yönelik cinsel istismarlarda, kimyasal hadım ve idam cezası Türkiye gündeminde yoğun bir şekilde tartışılırken Gaziantep Barosu Başkanı İskender Kahraman konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda, “Geçmişte idam cezası varken de bu suçlar işleniyordu. Yargı sistemi açısından idamın doğru bir uygulama olacağını düşünmüyorum. İdam cezasından çok ciddi manada cezalar getirilmeli. Cezalarda bu olayın çözümü değil, suçu yüzde yüz ortadan kaldırmaz. Kimyasal hadım konusu bu noktada bir çözümdür, bize göre bu uygulanabilir” şeklinde konuştu.


HAKİMİYET



SOĞAN HEM GÖZ HEM CEP YAKTI

Türkiye İstatistik Kurumu Haziran ayı enflasyon oranını açıkladı. Açıklanan verilere göre, giyimde fiyatlar düşerken, en fazla artış gıda maddelerinde gerçekleşti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?