USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gaziantep yerel gazeteleri bugün ne yazdı, hangi olayları manşete taşıdı.

Gaziantep yerel gazete manşetleri
28-06-2018 09:23
Google News
h3>
PUSULA


ÖDÜLLERİN EFENDİSİ


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kadınlara ve çocuklara yönelik çalışmaları dolayısıyla İtalya Cumhuriyeti’nin en yüksek devlet nişanı olan Liyakat Nişanı’nı aldı. Başkan Şahin, bu özel ödülü Anadolu kadınları adına aldığını bildirdi.


EKSPRES



6 YILDIR PERİŞANLAR


Özdemirbey Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, mahallenin 6 yıl önce riskli alan ilan edildiğini ifade ettiler. Gazetemize konuşan mahalle sakinleri, “Mahallemize 6 yıl önce gelen Şahinbey Belediyesi yetkileri burasının riskli alan ilan edildiğini evlere bir çivi dahi çakılmaması gerektiğini ve evlerin belediye tarafından istimlak edileceğini söylediler. Ancak 6 yıl geçmesine rağmen hiçbir çalışma yapılmadı. 6 yıldır 500 aile, bakımsız ve köhne hale gelen evlerinin istimlak edilmesini bekliyor” diye konuştular.


TELGRAF



GAÜN YASTA


Gaziantep Üniversitesine ait eğitim uçağının Adıyaman’da düştü. Kursiyer pilot  Mehmet Önal hayatını kaybetti. Naaşına uçak enkazından yaklaşık 25 kilometre uzakta ulaşılan pilotun uçaktan atladığı öğrenildi. Sivil havacılık sitelerinde yapılan yorumlarda ancak kokpit veya motorda meydana gelen yangının pilotun o yükseklikten atlamasına neden olabileceği vurgulandı.


OLAY



GAZİANTEP’İN SAHİBİ YOK MU?

Gaziantep’te Kamu kurumlarının yüzde 95’i ithal müdürlerden oluşurken, kendi öz evlatlarının başında bulunduğu bir kaç kurumda ise kıyım devam ediyor. Son olarak AFAD İl Müdürü olarak görev yapan Gaziantepli Sinan Atakan ve Gaziantep Kültür Turizm Müdürü Bülent Özkan bu kıyımdan nasibini aldılar. AFAD Gaziantep’in çalışkan müdürü Sinan Atakan’ı, Konyalı AFAD Genel Müdürü Dr.Mehmet Güllüoğlu hiç bir neden göstermeden görevden alıp, yerine aslen Manisa Aksaraylı AFAD Müdürü Bekir Şen’i ataması büyük tepkilere neden oldu. Gaziantep milletvekilleri ve belediye başkanları “Atakan’ın görevden alınmasına büyük tepki gösterdikleri ileri sürülürken, “Sinan Atakan’ın mutlaka Gaziantep’te kalması gerekiyor. Bu konuda gerekli çalışmaları yapıyoruz. İnşallah çözeriz” dedikleri öğrenildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?