USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gaziantep’de yayımlanan gazeteler bugün hangi haberleri öne çıkardı, hangilerini manşete taşıdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
05-06-2018 09:08
Google News
h2>
PUSULA


ÜZÜLDÜM AMA KÜSMEDİM


Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep’e gelip seçim çalışmalarının startını verdi. İlk olarak İslahiye ve Nurdağı’na giden Tayyar, burada büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Tayyar, teşkilat ve muhtarlar ile yaptığı toplantıda, “Listeye giremediğimiz için elbette üzüldük ama, bizim davamızda küskünlük asla olmaz. Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Ak Parti’nin neferi olarak sahadayız, çalışıyoruz” dedi.


TELGRAF



BEDAVA TAŞIYORUZ

Gaziantep Minibüsçüler Odası Başkanı Sofu Çolak, her ay ortalama bir milyon kişiyi bedava taşımak zorunda olduklarını söyledi. Çolak, ‘Toplam yolcumuzun yüzde 30-35’ini bedava taşıyoruz. Mağduriyetimiz giderilmeli’ dedi.


HAKİMİYET



DOLAR ZİNCİRLİ BEDESTENİ VURDU


Dolardaki dengesiz iniş kalkış tüm piyasayı olumsuz etkilediği gibi, Zincirli Bedesteni de çöle çevirdi. Yabancı turistten ziyade, yerli turist ağırlıklı satış yapan bedesten esnafı doların yükselmesiyle birlikte satış yapamaz hale geldi.


EKSPRES



GAZİANTEP’E 2 MİLYARLIK YATIRIM


Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığının işbirliğiyle yürüttüğü 50 bin konutluk Kuzeyşehir konut projesi kapsamında 2’nci Etap 749 adet konutun kura çekilişi töreninde konuşan TOKİ Başkanı Ergün Turan, “Artık Gaziantep’in ikinci bir merkezi oluyor. Kuzey Şehir kendi içerisinde tüm ihtiyaçları karşılayan bir toplu konut bölgesi değil, yeni bir yaşam alanıdır. TOKİ olarak, sadece Gaziantep’e yapılan yatırımın bedeli 2 milyar 344 milyon liradır” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?