USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
29-05-2018 09:26
Google News
PUSULA


SAHAYA İNDİLER


24 Haziran seçimlerine bir aydan az süre kala siyasi partiler, seçim vaatlerini kamuoyuyla paylaşarak sahaya indi. İktidardaki AK Parti, ana muhalefet partisi CHP ve İYİ Parti’nin seçim beyannameleri, sandığa giderken seçim vaatlerini göz önünde bulunduran seçmenlerin ilgi odağı oldu. Gaziantep’te siyaset arenası iyiden iyiye ısınmaya başladı. Geçen hafta seçim milletvekili aday listelerinin YSK’ya teslim edilmesi ve seçim beyannamelerinin açıklanmasının ardından parti lideri ile milletvekili adayları seçim bölgelerinde sahaya indiler. Adaylar bir yandan STK, esnaf, köy, mahalle ziyaretlerini sürdürürken, diğer bir yandan da seçim koordinasyon merkezlerini hizmete açıyor.

TELGRAF


İYİ OLACAK


İYİ Parti Gaziantep milletvekili adayları Telgraf’ı ziyaret ederek, hedeflerini, projelerini, tespit ettikleri sorunları ve çözüm önerilerini anlattılar. Birinci sıra milletvekili adayı Hüseyin Filiz, Gaziantep’te 5 milletvekili hedeflediklerini söyledi. Can Tuğsuz ise, büyük sıkıntılar yaşayan sanayicilerin sesi olacağını dile getirirken, Celal Yıldırım da iktidara çok büyük bir tepki olduğunu ve oya yansıyacağını savundu.

HAKİMİYET


SURİYELİLERE LİSAN EĞİTİMİ VERİLECEK


Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (GESOB) ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) işbirliği ile Türk vatandaşlarına ve Gaziantep’te yaşayan Suriyelilere yönelik Temel Seviye Türkçe Dil Eğitimleri ve Mesleki Eğitim Programlarını kapsayan yeni bir proje birkaç ay içerisinde başlayacak. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?