USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
23-05-2018 09:26
Google News
h3>
PUSULA


BAKLAVANIN TADI KAÇTI

Baklavada kullanılan Antep fıstığının kilosu 200 lirayı aşınca maliyetleri azaltmak isteyen işletmeciler cevizli, fındıklı, kayısılı, kayısı çekirdekli, yer fıstıklı baklava üretmeye başladı. Hal böyle olunca, Türkiye’nin en büyük marka değeri olan Gaziantep Baklavası irtifa kaybetmeye başladı. AB tescilli olan "Antep Baklavası/Gaziantep Baklavası’nın düştüğü duruma müdahale edilmezse baklavanın marka değeri bir anda yerle bir olabilir.


HAKİMİYET



"TAKDİR GENEL MERKEZİMİZİN"


24 Haziran’da yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti Gaziantep Milletvekili aday listesinde yer almayan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Milletvekili Şamil Tayyar’la ilgili açıklama yapan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, “Takdir genel merkezimizin” dedi.


TELGRAF



SÖZ VERMİŞLERDİ

CHP milletvekili aday listesindeki yerlerini beğenmeyerek 4 adayın çekilmesi, İl Başkanı Hayri Sucu’nun sert tepkisine neden oldu. Sucu, “Kimseye gelin zorla aday olun demedik. Aday tanıtım toplantısında da örgüte, namus ve şeref sözü vermişlerdi. Takdir onların” diye konuştu.


OLAY



ŞAMİL TAYYAR İSYANI BÜYÜYOR

2011 yılından bu yana AK Parti’de başarılı bir şekilde Gaziantep milletvekili olarak görevine devam eden başta İslahiye ve Nurdağı’nda “Türk’ü, Kürt’ü, Lazı ve Çerkez’i” ile ilgilenen ve aynı zamanda Milli Görüşçü, Sosyal Demokrat ve bir çok partiden her seçim sonunda büyük oy alarak AK Parti Gaziantep’e büyük destek sağlayan Gazeteci kökenli ve konuşmalarıyla gündem yapan Şamil Tayyar’ın, Gaziantep AK Parti 24 Haziran seçimleri milletvekili listesinde yer almamasına tepkiler çığ gibi büyüdüğü belirtildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?