USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
22-05-2018 09:28
Google News
PUSULA

BU LİSTE TARTIŞILIR

Ak Parti Gaziantep’te öyle bir liste yaptı ki, büyük tartışmaları da beraberinde getirdi. “Büyük değişim yapılacak” denilse de, değişim sınırlı kaldı. Teşkilat dışından tanınmayan isimlerin ağırlıklı olduğu bir liste yapan Ak Parti, özellikle tabanında büyük tepki topladı. 24 Haziran seçimlerine Ak Parti, Gaziantep’te milletvekili aday listesini oluşturdu. Büyük tartışmaları beraberinde getiren Ak Parti aday listesinde, mevcut milletvekillerinden Mehmet Şimşek, Şamil Tayyar ve Canan Candemir Çelik çizik yedi.

TELGRAF

İŞTE ADAYLAR

Siyasi partiler milletvekili aday listelerini belirledi. Ak Parti’nin Gaziantep listesinde sürprizler yaşanırken CHP’nin listesi de tartışmalara neden oldu. En fazla merak edilen İYİ Parti’nin listesinde ilk sıralar beklendiği gibi çıktı.

HAKİMİYET

KAZANAN GAZİANTEP OLSUN

24 Haziran’da yapılacak milletvekili genel seçimleri öncesinde yarışacak olan milletvekili aday listeleri Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildi.

OLAY

VİCDANSIZ EVLAT

Sahur vakti cinnet geçiren bir kişi, anne ve babasını bıçaklayarak öldürdü. Anne ve babanın cenazesi, şüphe üzerine bugün iftardan sonra bulundu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?