USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
16-05-2018 09:28
Google News
PUSULA

"HDP’YE OY VERİN AK PARTİ’YE VERMEYİN"

Cahit Nakıboğlu ve Taner Nakıboğlu’nun yargılandığı FETÖ davasında, tanık Özgül Avcı’nın ifadeleri dikkat çekti. Avcı, 17/25 Aralık sonrasında, Zirve Üniversitesi’ndeki personel toplantılarında “Oyunuzu Ak Parti’yi vermeyin, gerekirse HDP’ye verin ama Ak Parti’ye vermeyin” diye baskı gördüklerini söyledi. Cahit Nakıboğlu ise ifadesinde kendilerine çift taraflı kumpas kurulduğunu belirtti.

TELGRAF

MUTLU SON

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ABD’nin Bowling Green Eyalet Üniversitesi arasında Zeugma mozaiklerine ait 12 parçanın Türkiye’ye getirilmesine ilişkin bir protokol imzalandığını belirterek, “İade edilecek mozaikler olmaları gereken yerlere yerleştirilecek. Zeugma Müzesi, müzelerin anası, çingene Kızımız ailesine kavuşmuş olacak” dedi.

HAKİMİYET

"DOLANDIRICILARA ÇARPILMAYIN"

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Uzun, Sosyal Güvenlik Haftası çerçevesinde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Uzun bir gazetecinin sorusu üzerine, “Emekli vatandaşları promosyon vereceğiz diye kandıranlar olduğu gibi Sosyal Güvenlik ile ilgilide kandırıyorlar. Bir kişi emekliliği hak etmiyorsa, dikkatli olmalılar. Sahtekarlar, ‘seni emekli edeceğiz’ diyerek vatandaşları kandırıyorlar” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?