USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
21-03-2018 09:42
Google News
PUSULA

KİRLİ TAKTİK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) kapsamındaki 365 oda ve borsa seçimlerinde son 2 haftaya girildi. Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Borsası’nda sular da ısınmaya başladı. Bununla beraber 2013 yılında yapılan seçimler öncesi yaşanan entrika ve çirkinlikler seçimlere kısa bir süre kala yeniden hortladı. Seçimlere hazırlanan bazı gurupların uyguladıkları kirli taktikleriyle rakiplerinin önüne geçme çabası tepkilere neden oluyor.

TELGRAF

YENİDEN ADAY

Gaziantep Ticaret Odası seçimlerine 2 hafta kala ilk adaylık açıklaması geldi. Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu ‘Bu şehre borcumuz var’ diyerek aday olduğunu açıkladı.

HAKİMİYET

NE GEREK VAR?

Kültür Yolunun başlangıcında başlatılan yol güzelleştirme çalışmaları çerçevesinde sağlam durumda olan kilit taşları yenilenmeye başlandı. Çalışmalar devam ederken yol trafiğe geçici olarak kapatıldı. Sağlam olan kilit taşlarının neden değiştirildiği konusunda ise çalışmalara katılan görevliler açıklama yapmaktan kaçındılar. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

GAZİANTEP27

DOLANDIRIICLAR ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ DOLANDIRIYOR

15-21 Mart Tüketici Haftası münasebetiyle üniversite öğrencileri bilinçlendirildi.A+A-Düzenlenen konferanta konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yakup Güzel, üniversite öğrencilerini uyararak kapıdan satışlarda özellikle öğrencilerinin kullanıldığını söyleyerek, ’'Kapıdan satış yapan insanların yüzde 90’ı öğrenci. Bazı firmalar satış için öğrencileri kullanıyor. Çünkü öğrencinin harçlığa ihtiyacı var. Dolandırıcılığa alet olmayın’' dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?