USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
09-03-2018 09:29
Google News
PUSULA

TRUVA ATI KİM?

GTO seçimlerinde FETÖ, kirli taktiğini yine uygulamaya geçirmeye hazırlanıyor. FETÖ’cü bazı işadamlarının, sektör seçimlerinde kendileri aday olmayıp, yerlerine adaylar göstererek, oda meclisine sızma hazırlığı yaptığı iddia ediliyor. 3 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan oda borsa ve birlik seçimleri öncesi kamuoyunda FETÖ’nün seçimlere yönelik gizlice çalışma yürüttüğü söylentileri her geçen gün artıyor. 2013 yılında yapılan seçimlerde Türkiye’deki tüm oda ve borsa ve birliklerin yüzde 60-70 oranında yönetim kademelerini ele geçirdiği ifade edilen FETÖ’nün yeni dönem içinde kirli planlar yaptığı iddia ediliyor. FETÖ’nün yeni seçimlerde deşifre olan örgüt mensupları yerine ismi açığa çıkmamış kripto üyeleri yada başka görüşe mensup iş adamlarını özellikle finans desteğiyle öne süreceği, seçimi kazandıktan sonra da yönetim kademlerinde devreye gireceği iddialar arasında.

GAZİANTEP27

"HIRSIZLIK ABARTILIYOR"

Gaziantep’te vatandaşların yoğun şikayetleriyle ilgili görüşlerini aldığımız AK Parti il Başkanı Eyüp Özkeçeci ile Milletvekillerimizden Mehmet Erdoğan ve Nejat Koçer, hırsızlık konusunda değişik görüşler aktardı. Hırsızlık olaylarının abartıldığı gibi olmadığını söyleyen Özkeçeci, "Müdürle ben sürekli konuşuyorum. Yok başkan istatistikler var diyor. Vatandaş kendi abartıyor. Kulaktan kulağa bilgi geliyor. Millet abartıyor. Nüfusa göre az bile 500 bin tane muhacirimiz var. Bir sıkıntımız yok şu anda Gaziantep’te çok şükür. İstatistiklere göre Gaziantep huzur kenti" diye konuştu.

HAKİMİYET

ŞİDDET MAĞDURU KADINLAR

Evlendikten sonraki 7 yıl boyunca kocasından sürekli işkence gören ve son olarak ayağından pompalı tüfekle vurulan Çağlar Aşık, önce ayağını sonra da karnındaki bebeğini kaybetti. Acılı anne tüm yaşadıklarına rağmen yeniden hayata tutunuyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?