USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
02-03-2018 09:38
Google News
PUSULA

MAHREM İMAMLAR SOYSAL’I ARAMIŞ

Gaziantep’te 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı’na yönelik olarak gerçekleştirilen FETÖ darbe girişimi davasında, şok bir gerçek ortaya çıktı. Örgütün mahrem imamlarının, farklı tarihlerde dönemin Tugay Komutanı Murat Soysal başta olmak üzere, askeri yetkililerle ankesörlü telefon üzerinden bağlantı kurdukları öğrenildi.

GAZİANTEP27

VALİ YERLİKAYA’DAN MECLİSTE EĞİTİM DERSİ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Milli Eğitim Müdürüyle birlikte meclis üyelerine seslenen Vali Ali Yerlikaya, eğitimde sıçrama yapmamız gerektiğini, bunun için de 2019 yılına kadar şehrin ikili eğitimden normal eğitime geçmesi gerektiğini söyledi. Ankara’nın Gaziantep’e okul yatırımlarıyla ilgili açık çek verdiğini belirten Vali Yerlikaya, "Bakan söz verdi, arsayı getir sana okul yapayım diyor. Bize açık çek verilen bir söz. Hayırseverlere diyorum ki arsayı alın, okulu biz yaptıralım. Ankaranın verdiği sözü kaçırmayalım. Arsayla ilgili sıkıntı var. 101 tane okulu ikili öğretimden kurtarmamız gerekiyor" dedi.

HAKİMİYET

BİRLİK VE BERABERLİĞİN FOTOĞRAFI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, ünlü sanatçı ve futbolcuların katılımı ile Kilis’te sınır hattında görev yapan Mehmetçiğe moral ziyareti düzenledi. Ergün Pembe, Hakan Uysal, Bülent Korkmaz, Emre Aşık, Hasan Kabze, İbrahim Toraman, Tolunay Kafkas, Ali Tandoğan Orhan Hakalmaz Erol Koçan gibi tanınmış isimlerin olduğu spor ve sanatçı platformu, Mehmetçiğe moral ziyareti öncesi gazetecilerle bir araya geldiler.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?