USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
03-01-2018 09:26
Google News
PUSULA

UTANÇ SIRAMIZ

Gaziantep’te kadın cinayetleri durdurulamıyor. 2017 yılında kentte 15 kadın cinayete kurban gitti. İstanbul, İzmir, Antalya gibi büyük şehirler kadın cinayetinde başı çekerken, Gaziantep’te de 15 cinayetle Türkiye genelinde 6’ncı sırada yer aldı. Üretimde ve ihracatta rekor üstüne rekor kıran ve üst sıralarda yer alan Gaziantep’in kadın cinayetinde de Türkiye sırlamasına girmesi kentin utanç vesikası oldu.

TELGRAF

REZALET

Tarihinin en karanlık günlerini yaşayan Gaziantepspor meydanlara indi. Maddi olarak dibe vuran takımda futbolcular öne sürüldü ve destek çağrısı yapıldı.

GAZİANTEP27

AĞAÇ DİKMEK YASAK

Gaziantep’te kimsenin farkında olmadığı bir olay yaşanıyor.A+A-Şahinbey’de bir türlü tamamlanamayan toplulaştırma işlemlerinin çiftçiyi canından bezdirdiğini söyleyen Şahinbey Ziraat Odası Başkanı Ali Çolak, "parsellerin yeri değişecek diye çiftçimiz ne fıstık, ne zeytin ağacı dikemiyor"dedi.  Ali Çolak, toplulaştırma işleminin uzamasına isyan ederek, "Çiftçi 100 dönüm fıstık bahçesi yapacak, yarın toplulaştırma ’senin ekmiş olduğun fıstık bahçesi geçersizdir, senin parselin burası değil, 5 metre ilerideki parsel diyecek. 2011 Yılından bölgede zeytin ve fıstık ağacı sıfır" diye konuştu.

EKSPRES

REZALET DİZ BOYU

Tarihinin en kötü dönemini geçiren Gaziantepspor, 2018 yılına da skandalla girdi. Yılın son gününde Gaziantepspor’u kapatacaklarını ve kulübün anahtarını Vali Ali Yerlikaya’ya vereceğini duyuran Kırmızı Siyahlı yönetim, tüzük engeline takıldı. Sıkıntılarla boğuşan Kırmızı Siyahlı kulüp, bir de acemi yöneticilerin elinde oyuncak oldu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?