USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
30-12-2017 09:40
Google News
PUSULA

2018’E HAZIRIZ

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü vatandaşların yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla genel güvenlik ve asayişin temini açısından uygulanan tedbirlere ek olacak tedbirler belirlendi. Halkın yoğun olduğu eğlence yerleri, alışveriş merkezleri ile ana arterlerde kapkaç, yankesicilik, dolandırıcılık olaylarına karşı yaya ve motorlu devriyeler arttırılacak.

TELGRAF

TALİP ÇIKMADI

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü eski vali konağının yerini yeniden kiralama ihalesine çıkardı. Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü eski Vali Konağı’nın yerini yeniden kiralama ihalesine çıkardı ancak talip çıkmadı. Daha önce yapılan ihaleyi kazanan Ediz İnşaat’ın adı FETÖ operasyonlarına karışınca Sözleşme feshedilmişti.

GAZİANTEP27

BU ASLANLAR ÇOK DEĞERLİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Sudan’da kendisine hediye edilen 3 yavru Aslan’ı Gaziantep Hayvanat bahçesine gönderdi. Erdoğan, 3 gün süren Afrika ziyaretinde kendisine hediye edilen 3 yavru aslanı torununa hediye etmek istedi. Ancak damadı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "tehlikeli" olabileceğini belirterek aslanları kabul etmedi. Bunun üzerine aslanları torunlarına hediye etmekten vazgeçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep Hayvanat Bahçesi’ne gönderilmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i aradı. Şahin, aslanların alınması için hemen bir ekip gönderirken, hayvanat bahçesinde de gelecek aslanlar için hazırlıklar tamamlandı.

EKSPRES

KÜTÜPHANEYE İLGİ ARTIYOR

Münif Paşa İl Halk Kütüphanesi Müdürü Remzi Mızrak, 2017 yılında İl Halk Kütüphanesinin faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Mızrak, “Kütüphanemizdeki aktif kullanıcı sayımızı artırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?