USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
12-12-2017 09:06
Google News
PUSULA

EMNİYET-MİT-SAVCLIK

Gaziantep Üniversitesi’nde deprem etkisi yaratan Nevra Akdemir skandalı ile ilgili olarak Rektör Ali Gür önemli açıklamalar yaptı. Ali Gür, PUSULA’ya gönderdiği açıklamada, Nevra Akdemir hakkında açılan terör davasının kendilerine bildirilmemesi nedeniyle Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’nı suçladı. Gür, Nevra Akdemir ile ilgili emniyet ve istihbarattan kendisine bilgi verilmediğini de ifade ederken, habere katkı sunan kurumlara tepki gösterdi.

TELGRAF

AMBARGO

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, maddi imkanları yetersiz olan vatandaşların faydalandığı sosyal markette personelini topladı ve ‘Bir tek İsrail ürünü görmek istemiyorum. Buraya sokmayacaksınız arkadaşlar. Gaziantep firmaları ile alışveriş yapın’ uyarısında bulundu.

GAZİANTEP27

PAHALILIK ÇALIŞTAYI

Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi’nin Haftaya Bakış Köşesi’nde, Gazetemizin de defalarca gündeme getirdiği pahalı şehir olduğumuz yönünde halkın şikayetlerine nihayet el atılıyor.

EKSPRES

"DENETİMLERİ ÇOĞALTALIM"

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP Meclis üyesi Mehmet Sucu, “Güya Gastronomi Kentiyiz. Ama yalnızca bakarak bunu görebiliyoruz. Gaziantep, yaşanılmaz bir kent haline geldi. Kentte fahiş fiyatlara başını almış gidiyor. Fiyat tarifelerine kimse uymuyor” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?