USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
08-12-2017 09:24
Google News
PUSULA

1 MİLYONU KİM ÇALDI? 

Naksan Holding, 1 milyon TL hırsızlık olayı ile sarsıldı. İddialara göre, Naksan Plastik’e ait içerisinde 1 milyon TL nakit para bulunan araç, otoparka bırakıldı. Naksan çalışanı, aracı almaya geldiğinde paranın olmadığını fark etti. Polis olaya hemen el koydu. Aracı kullanan Naksan çalışanı ve otoparkçı gözaltına alındı. Naksan Holding, hırsızlık olayını doğruladı.

TELGRAF 

SİL BAŞTAN

İhalede en iyi teklifi 266.Milyon TL ile Nuhoğlu İnşaat verdi.600 günde sürecek çalışmalar sonunda havalimanı modern bir görünüm kazanacak ve yılda 5 milyon yolcuya hitap edecek.

Ön yeterlilik ihalesinin değerlendirmesi sonucu, yeterliği tespit edilen firmalar arasından ön yeterlik idari şartnamesinde belirtilen kriterlere göre, 11 firma kısa listeye girdi.

GAZİANTEP27 

ŞEHİTKAMİL’İN SANAT MERKEZİ SÜPER OLACAK

Şehitkamil Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi yanındaki çok katlı otopark üzerine örneğine Avrupa’da rastlanacak bir sanat merkezi inşa ediyor.

EKSPRES 

KIRK YAMALI BOHÇA GİBİ

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ilişkin gazetemize değerlendirmede bulunan Türk Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Kemal Kazak, hastanenin fiziki koşullarının Araştırma Hastanesi olmaya uygun olmadığını ifade etti. Kazak, “Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hala kamu adına ilk müracaat edilen hastane pozisyonunda. Hastanenin hizmet sunumunda bir problem yok ancak fiziki koşullar açısından Araştırma Hastanesi olmaya uygun değil” diye konuştu.

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?