USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
05-12-2017 09:40
Google News
PUSULA

3 FLAŞ GELİŞME

Gaziantep Üniversitesi’ndeki skandal “İHANET VİZESİ” haberi Gaziantep’i sarstı. 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde terörden yargılanan öğretim üyesi Nevra Akdemir’in GAÜN Rektörü Ali Gür’ün izniyle yurt dışına çıkıp Türkiye’ye dönmediği haberinin ardından, önemli gelişmeler yaşandı. YÖK, Nevra Akdemir olayı ile ilgili soruşturma başlattı. GAÜN yönetimi, apar topar Akdemir’in idari görevlerini aldı, yerine yeni isimler atayıp, Akdemir’in adını internet sitesinden kaldırdı.

TELGRAF

VEFA PROJESİ

Gaziantep Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ile işbirliği yapan Şahinbey Belediyesi, ‘İşte vefa örneği’ dedirtecek bir proje için düğmeye bastı. Proje ile yatağa mahkum olan gaziler, hayatlarını kolaylaştıracak akıllı yatak ve akıllı klozet sahibi olacak.

GAZİANTEP27

ÇAM YERİNE ZEYTİN AĞACI DAĞITILMALI

Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi’nin Haftaya Bakış Köşesi’nde gündeme getirdiği, ’Belediyeler çam ağacı yerine zeytin ağacı dağıtmalı’ önerisi üreticilerin yanısıra oda başkanlarından da büyük destek gördü.

EKSPRES

"HEDEF 1 MİLYON TURİST"

Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü Bülent Öztürk, gazetemize Gaziantep turizmine ilişkin açıklamalarda bulundu. Öztürk, “Gaziantep’in güçlü bir turizm potansiyeli var, bu potansiyel doğrultusunda Gaziantep’te yılda 1 milyon turist ağırlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?