USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
01-12-2017 09:23
Google News
PUSULA

LÜKSÜ SEVİYORUZ

Gaziantep’te daire fiyatlarının neden bu kadar yüksek olduğunu ortaya koyan bir araştırma yapıldı. Yapılan araştırmaya göre Gaziantep’teki evlerin yüzde 71’inin 120 metrekareden büyük olduğu ortaya çıktı. Gaziantep’te daire fiyatlarının neden bu kadar yüksek olduğunu ortaya koyan bir araştırma yapıldı. Yapılan araştırmaya göre Gaziantep’teki evlerin yüzde 71’inin 120 metrekareden büyük olduğu ortaya çıktı. Oysaki Türkiye ortalaması yüzde 35. Arsa fiyatlarının Türkiye ortalamasının üstünde olduğu kentte inşaat firmalarının bu kadar büyük evler yapması da şaşkınlık yarattı.

TELGRAF

ÖZKEÇECİ’YE TAŞ

MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Yerel seçimlerde Oğuzeli’ni de alıp 10’da 10 yapacağız’ diyen Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’ye, ‘Bu açıklamayı yapmak için genel merkezinden izin aldı mı? Açıklama yaparken izin alıyor ya’ göndermesinde bulundu.

GAZİANTEP27

MOBİLYA KENT HAYATA GEÇMELİ

Gaziantep İhracatçı Mobilyacılar Birliği Derneği tarafından başlatılan Oğuzeli Mobilya Kent Projesi’nde, Oğuzeli Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle son aşamaya gelindi.

EKSPRES

"TAYYAR, ADAYLIĞIMI ENGELLEDİ"

Gaziantep Damızlık Koyun Keçi Üreticileri Birliği üyeleri basın toplantısı düzenleyerek, 12 Aralık’ta yapılması planlanan ancak İdare Mahkemesi kararıyla durdurulan Olağanüstü Seçime ilişkin açıklamada bulundular.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?