USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
30-11-2017 09:26
Google News
PUSULA

ZAM VE SRC İSYANI

Gaziantep Otobüsçüler Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası Başkanı Cengiz Polat, Gaziantep’te bin 300’e yakın kamyoncunun artan mazot fiyatları ve mesleki yeterlilik belgelerinde yaşanan sorunlar nedeniyle kontak kapatmak üzere olduğunu söyledi. Gaziantep Otobüsçüler Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası Başkanı Cengiz Polat, Gaziantep’te bin 300’e yakın kamyoncunun artan mazot fiyatları ve mesleki yeterlilik belgelerinde yaşanan sorunlar nedeniyle kontak kapatmak üzere olduğunu söyledi. Polat, “Kamyoncu esnafı akaryakıta yapılan zamlardan dolayı büyük sıkıntı yaşıyor. Yapılan zamlardan dolayı esnaf şu an kan ağlıyor” dedi.

TELGRAF

TÜRKÇE ÖĞRENSİNLER

Yaklaşık 500 bin sığınmacıyı ağırlayan Gaziantep halkının yüzde 70’i, Suriyelilerle aynı şehirde yaşamaktan rahatsız olmadığını ancak Türkçe öğrenmeleri, iyi eğitimli ve meslek sahibi olmaları gerektiğini beyan etti.

EKSPRES

BU SEFER, BİTECEK Mİ?

Gaziantep’in kangren haline gelen sorunlarından olan Olimpik Havuz ile ilgili olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir açıklamalarda bulundu. Demir, “geçtiğimiz yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Olimpik Havuz devir alındı. Olimpik Havuz, ikmal inşaatı olarak 5 Ekim tarihinde ihaleye çıkarıldı. İhale yapıldı, ihale sürecimiz şu anda devam ediyor. Kamu İhale Kurulunda incelemeler yapılıyor. İncelemenin ardından inşaatımızın yapımına hızlı bir şekilde devam edilecek” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?