USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
10-11-2017 09:31
Google News
PUSULA

MAHKEMEDE YÜZLEŞECEKLER

Gaziantep kamuoyunun büyük bir merakla beklediği Naksan davasında ara karar dün açıklandı. 9. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada taliye kararı çıkmazken, Tutukluluk hallerinin devamına karar verilen Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu kararın açıklanmasının ardından sinir krizi geçirdi. Öte yandan, mahkeme Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı M.Durdu Yetkinşekerci ile itirafçı işadamlarının mahkemeye çağrılmasına karar verdi. Cahit ve Taner Nakıboğlu ile ilgili ifade veren 20’ye yakın işadamı mahkemede tanık olarak dinlenecek.

TELGRAF

ANKARA’YA SORULACAK

Gaziantep’te FETÖ’nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding’e yönelik 2’si tutuklu 25 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması 2.5 günde tamamlandı.

GAZİANTEP27

CAMİ OLSUN AMA KAMİL OCAK’A DEĞİL

İl Müftüsü Ahmet Çelik’in, Gaziantep’in merkezinde, kente kimlik ve siluet kazandıracak büyük bir şehir camisine ihtiyaç olduğuyla ilgili açıklamaları gözleri yeniden meydan yapılmasıyla ilgili büyük bir beklentinin olduğu Kamil Ocak Stadyumu’na çevirdi.

EKSPRES

TUTUKLULUĞUN DEVAMINA...

Gaziantep’te Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding’e ilişkin, 21 sanığın yargılandığı davada ara karar verildi.

9. Ağır Ceza Mahkemesinde önceki gün görülmeye başlanan duruşmada "silahlı terör örgütü yönetme, Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet, Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Hakkındaki Kanun’a muhalefet, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama ve Vergi Usul Kanunu’na muhalefet" suçlarından cezalandırılması talep edilen Naksan Holding’in eski yönetim kurulu başkanı tutuklu sanık Cahit ve oğlu Taner Nakıboğlu ile tutuksuz sanıklar ve avukatları hazır bulundu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?