USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
07-11-2017 09:23
Google News
PUSULA

GRİP OLDUK

Gaziantep genelinde grip vakalarında artış yaşanıyor. Kentte neredeyse 2 kişiden 1’i grip. Başta şehir merkezi olmak üzere taşra ilçelerde hastanelerin acil servislerinde yoğunluk var. Başlayan grip salgını nedeniyle hastaneler doldu taştı. Özellikle son 1 hafta içinde yüksek ateş, öksürük, halsizlik ve yorgunluk şikâyetiyle hastaneye başvuranlarda artış görüldü.

TELGRAF

KÖMÜR SIKINTISI

Kömür satışı yapan esnaf sıkıntılı. 23 mahallede kömür kullanımının yasaklanmasının ardından siparişlerini minimuma indiren esnaf aniden gelen kış nedeniyle yaşanan talep patlaması karşısında talebi karşılayamıyor.

GAZİANTEP27

HODRİ MEYDAN

Gaziantep’in en büyük yemek şirketlerinden biri olan Çelikkan Yemek’in Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelikkan, Cumhuriyet Gazetesi’nde yer alan, şirketin kamu ihalelerini kimseye kaptırmadığı, 7 yılda 55 ihale kazanarak kamudan  20 milyon TL aldığı yönündeki iddialara cevap verdi. Gazetemizi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi’ye yemek ihaleleri ve sektörün durumuyla ilgili bilgi veren Mehmet Çelikkan, "İddia edildiği gibi 10 yılda 55 ihale almadık. 20 Milyon kazancımız olduğunu yazmışlar. Ben şeffafım, kendileri de şeffafsa 20 milyon kazancımı belgelesinler şirketi onlara devredeceğim, belgeleyemezlerse gazeteciliği bıraksınlar. Hodri meydan" dedi.

EKSPRES

"EN GENÇ NÜFUSA SAHİBİZ"

Gaziantep’in Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip şehir olduğunu belirten Fatma Şahin, “18 yaş altı 750 bin çocuk var. 750 bin çocuğu kalkınmanın bir parçası yapmamız gerekiyor. Eğer bunu başarabilirsek, 2023 yılına en hazır şehir biziz.”dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?