USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
28-10-2017 09:26
Google News
PUSULA

ÜRETEN GAZİANTEP

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) 2017-2018“Akademik Yıl Açılış Töreni”, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi. Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) 2017-2018“Akademik Yıl Açılış Töreni”, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi. Öğrencilere ilk dersi veren Çavuşoğlu, “Ekonomi batıdan doğuya doğru 140 kilometre hızla gidiyor. Gaziantep’te üretici bir şehirdir. Türkiye’de en önde gelen şehirlerden bir tanesidir. Gaziantep’in ve Türkiye’nin dışarıda önünün açılması gerek. Bakmayın ABD’inin vize kararına bunları aşacağız" dedi.

TELGRAF

HKÜ’DE İLK DERS

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) 2017-2018 “Akademik Yıl Açılış Töreni”, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi. Program, HKÜ tarafından yapılan bölgenin ilk golf sahasının açılışı ile başladı. Akademik yıl açılış töreni öncesinde HKÜ tarafından yapılan bölgenin ilk “Golf Kulübü”nün açılışı gerçekleştirildi. HKÜ Kampüsü içerisinde yer alan golf kulübünün açılışı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından yapıldı. Golf kulübünün, bölgeye ve ülkeye hayırlı olmasını temenni eden Bakan Çavuşoğlu, ilk topa vurdu.

GAZİANTEP27

"GAZİANTEP BİZİ MAHÇUP ETMEZ"

Bir dizi ziyaret ve etkinliğe katılmak için şehrimize gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yoğun bir gün geçirdi.

EKSPRES

"GAZİANTEP ÜRETEN BİR ŞEHİR"

Gaziantep’in girişimciliğiyle örnek bir kent olduğunu anlatan Çavuşoğlu, kentlerin, bölgelerin ve ülkenin ticaretini geliştirmek için gelişmeleri takip ettiklerini dile getirdi.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?