USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
07-10-2017 09:43
Google News
PUSULA

ANKARA KARASI

Melih Gökçek’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü saatlerde Fatma Şahin’in de Ankara’ya çağrıldığı dedikodusu yayıldı. Şahin, “Zaten Ankara’dayım” diyerek net mesaj verdi, Erdoğan’ın kendisi çağırdığının yalan haber olduğu ortaya çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kirli bir algı operasyonu ile karşı karşıya kaldı. Melih Gökçek’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü saatlerde Fatma Şahin’in de Ankara’ya çağrıldığı dedikodusu yayıldı. Şahin, “Zaten Ankara’dayım” diyerek net mesaj verdi, Erdoğan’ın kendisi çağırdığının yalan haber olduğu ortaya çıktı. Şahin, Türkiye Belediyeler Birliği encümenine de seçilip, kendisi hakkında dedikodu yapanlara güzel bir cevap verdi.

TELGRAF

PERSONEL MÜJDESİ

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 3 bin 500 cezaevi personeli, 2 bin 500 zabıt katibi ve mübaşir alınacağını söyledi. Gaziantep’te yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatını ziyaret eden Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, basın mensuplarına yaptığı açıklamada 6 bin genci Adalet Bakanlığında istihdam edeceklerini belirtti. Bakan Gül, 3 bin 500 cezaevi personeli, 2 bin 500 zabıt katibi ve mübaşir alınacağını ifade etti.

EKSPRES

MASUM ŞEHİR DEĞİLİZ

Madde Bağımlılığı Bilinçlendirme Toplantısı’nda konuşan Gaziantep Kilis Tabipler Odası Genel Sekreteri Mehmet Çetin, “Gaziantep bağımlılık konusunda masum bir şehir değil. Türkiye’de yaklaşık 4. Sırada. 5 ayda AMATEM’e başvuranların sayısı 6 bini geçmiş durumda.” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?