USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
05-10-2017 09:18
Google News
PUSULA

3 KAHRAMAN

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Gezi olayları esnasında ayakta duran 3 ismin olduğunu ifade ederek bu isimlerin Şamil Tayyar, Melih Gökçek, ve Yiğit Bulut olduğunu söyledi. Tayyar, “Kusura bakmasınlar bu konuda mütevazi olamayacağım. Gezi olaylarında ve biz o dönemde sosyal medyadaki o sahtekarlıklara karşı mücadele verirken twit atmayan tek bir paylaşımda bulunmayan bir açıklama yapmayan bakanlar vardı” dedi.

TELGRAF

SIKI DENETİM

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte okul servislerine yönelik denetimlerine başladı.

GAZİANTEP27

FAKİR ÖĞRENCİLERİN ÇİLESİ

Mahalleye 2 kilometre uzaklıkta bulunan okullarına her gün yürüyerek giden fakir ailelerin çocukları 600 öğrenci ve veli taşımalı eğitim sistemi kapsamında servis verilmesi için eylem yaptı.

EKSPRES

İŞTE EĞİTİMİN HALİ

Dülük Mahallesi’ndeki 400 öğrenci okumak için her gün 4 kilometre yol yürümek zorunda kalıyor. Öğrencilerden servis ücreti olarak 250 lira istendiğini belirten Avukat Umut Yılmaz, “Eğitim temel bir haktır. Bu çocukları tek isteği okullarına ulaşmak. Bu çocuklar eğitime katılmak istiyorlar. Biz yetkilileri göreve davete davet ediyoruz”dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?