USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
04-10-2017 08:58
Google News
PUSULA

SIĞINAK SORUNU

Gaziantep’te apartmanların altındaki sığınakların amacı dışında kullanıldığı öğrenildi. Birçok sığınağın daireye dönüştürülerek satıldığı iddia edilirken, bazı kurumların sığınaklara abonelik dahi verdiği kaydediliyor. Yapılan araştırmaya göre binalara ait sığınakların yüzde 84’ünün yönetmelik ve standartlara uygun olmadığı hatta kapıcı dairesi ve depo olarak kullanıldığını ortaya koydu.

TELGRAF

MAZERET YOK

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, içine kapanıp mazeret üreten değil, riskleri fırsata çeviren bir yol haritası çizdiklerini söyledi. Şahin, “İki tercih hakkımız var. Ya içine kapanıp mazeret üreteceğiz, ya da turizm riskini fırsata çevireceğiz” dedi.

EKSPRES

"RİSKLERİ FIRSATA DÖNÜŞTÜRECEĞİZ"

3. Turizm Şurası Yerel Yönetimler ve Turizm Komisyonu ön hazırlık toplantısında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ciddi risklerin yaşandığı bir dönemden geçildiğini ifade etti. Şahin, “İki tercihimiz var, ya içimize kapanacağız, sürekli mazeret üreteceğiz ya da bu riskleri rızka çevireceğiz, fırsatlara dönüştüreceğiz” şeklinde konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?