USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
18-08-2017 09:25
Google News
PUSULA

GÜNLER SONRA EN KARA GÜN

Pazartesi günü çıkan ve 15 saatte söndürülen yangından bu yana haber alınamayan Tuncay Kara, 70 saat sonra bulundu. Kara’ya ait olduğu düşünülen kafatası,  kemik parçaları ve cep telefonu Ankara’dan getirilen eğitimli kadavra arama köpekleri  "Endy" ve "Obert" tarafından bulundu.   Kara’nın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Baheaddin Nakıboğlu’ndan kaldırılacak.

TELGRAF

SU GERGİNLİĞİ

Gaziantep’in 50 yıllık su sorununu çözecek olan Düzbağ Projesi inşaat çalışmalarına Kahramanmaraş’ta bir grup vatandaş engel oldu.

GAZİANTEP27

ARTIK BİR MEZARI OLACAK

Günlerdir süren aramaların ardından cesedinin bulunması yolunda artık umutların tükendiği ve gıyabi cenaze namazının kılınmasına bile karar verilen Selçuk İplik Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kara’nın cesedine yangından 70 saat sonra ulaşıldı. AFAD ve İftaiyenin yanısıra fabrika işçilerinin de günlerdir seferber olduğu arama çalışmalarına dün ilk kez gazetemizin duyurduğu Ankara’dan getirilen "Endy" ve "Obert" adlı kadavra köpekleri de katıldı. Kadavra köpekleri 5 saatlik arama sonrası bir mucizeyi gerçekleştirerek Kara’nın cesedini deponun kuzeyinde bulunan arka kapısının yakınında buldu. 

EKSPRES

TRAFİK VAR, POLİS YOK…

Şehrin belirli kavşaklarında trafik sıkışıklıkları artık olağan hale gelirken, bu kavşakları düzenlemek için herhangi bir adım atılmaması vatandaşın tepkisini çekiyor. Eskiden sorunlu kavşaklarda polislerin görevlendirildiğini hatırlatan vatandaşlar, “ Kavşaklarda elektrik kesintisi nedeniyle, altyapı çalışmaları nedeniyle yığılmalar oluyor. Trafiği düzenleyecek bir memur bakıyoruz. Ancak polis göremiyoruz.” şeklinde konuştular.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?