USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
26-07-2017 09:28
Google News
PUSULA

KESİNTİYE SON

Kış aylarında elektrik kesintilerinden dolayı sıkıntılı günler geçiren Gaziantepliler bu kış biraz olsun rahatlayacak. TEDAŞ, kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.  Karataş Bölgesi-Kilis Yolu-Onkoloji Bölgesini besleyecek, ayni zamanda diğer trafo merkezlerine destek olacak Gaziantep Trafo 6 devreye girdi.

TELGRAF

UMUT IŞIĞI

AK Parti, CHP ve MHP, yurtdışına kaçırılan tarihi eserlerin tespiti ve bunların Türkiye’ye getirilmesi için alınması gereken önlemleri belirlemek üzere TBMM Araştırma Komisyonu kuracak. Komisyon 3 ay çalıştıktan sonra bulgularını rapor haline getirerek Meclis’e sunacak.

HAKİMİYET

KÜLTÜR YOLU GÖZALTINDA

Her gün yerli ve yabancı binlerce turistin gezdiği tarihi kültür yolu çevresinde mobese uygulaması başlayacak.

EKSPRES

YOLLAR NEDEN DARALTILIYOR?

Güvenevler Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarında, kaldırımların genişletilip, yolların daraltılmasına mahalle sakinleri tepki gösteriyor. Yolların mantıksız bir şekilde daraltıldığını öne süren vatandaşlar, “Bu cadde büyük bir marketin ve semt pazarının olmasından dolayı trafik açısından mahallenin en işlek caddelerden biridir. Daha önce park sıkıntısının yaşandığı caddeye haftanın iki günü girmek işkence olacak.” şeklinde konuştular.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?