USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep yerel gazete manşetleri

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri
22-06-2017 09:48
Google News
PUSULA

BAYRAMA HAZIRIZ

Gaziantep’te vatandaşların Ramazan Bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla çeşitli güvenlik tedbirleri alındı. Gaziantep Emniyeti yaptığı açıklama ’daha huzurlu ve güvenli bir bayram için’ bir dizi tedbirler alındığını duyurdu.

TELGRAF

TAŞI TOPRAĞI ALTIN

Göç, Suriyeliler ve arsa fiyatları derken emlak sektöründe artan fiyatlar, Suriyelilere yardım amacıyla kurulan derneklerde çalışanlar nedeniyle tavan yaptı. Türkiye’de en fazla kira artışının yaşandığı kentte, kısa vadede ne kiralarda, ne de satılık konut fiyatlarında düşüş beklenmiyor.

GAZİANTEP27

YERLİKAYA’NIN DAHA YAPACAK ÇOK İŞİ VAR

Valiler kararnamesinin yayınlanması ve 41 ilin valisinin değişme kararı çıkmasından sonra, Gaziantep için iyi haber geldi ve Vali Ali Yerlikaya bu kararnameye girenler arasında olmadı.

EKSPRES

BU NASIL BİR RUH HALİ?

Motosikletli şahıslar bayram alışverişi yapan vatandaşların üzerine rastgele ateş açtı, olayda 1’i ağır 5 kişi yaralandı. 

Olay bugün akşam saatlerinde Şehitkamil İlçesi, Şoför Ali Caddesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre motosikletli 2 şahıs alışveriş yoğunluğunun yoğun olduğu bölgeye gelerek kalabalığın arasına rastgele av tüfeği ve tabanca ile ateş etti. Olayda vücuduna kurşun ve saçma isabet eden Zekeriya Melikşah, Tülay Gülderen, Dilek Demir, Dilan Demir ve Yağmur Çobanoğlu isimli 5 kişi yaralandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?